Feesten en vergaderen bij De Molen

Verrassende feestlocatie tussen Amsterdam en Hilversum

Heb je binnenkort wat te vieren? Een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of huwelijk? Restaurant De Molen in Ankeveen is voor verschillende feesten en partijen de perfecte locatie. Ons partycentrum biedt de ruimte voor maximaal 120 personen. Door de gezellige inrichting ook geschikt voor kleinere groepen. De pittoreske omgeving van het Hollandse landschap schept een prachtig decor. Door de centrale ligging tussen Amsterdam en Hilversum en de gratis parkeergelegenheid is De Molen ook goed bereikbaar.

Lees verder voor meer informatie over onze feest- of trouwlocatie of neem direct contact op:

035 - 656 1459

Trouwerij op bijzondere locatie

Ga je binnenkort trouwen en zoek je een bijzondere plek voor deze bijzondere dag? Restaurant De Molen is de ultieme feestlocatie voor jullie trouwerij. Geef elkaar het ja-woorden vier met jouw gasten  jullie liefdesgeluk.

Trouwen kan bij ons tegenwoordig ook buiten onder onze veranda, onder de wieken van de molen. atuurlijkk binnen trouwen, dat gebeurt dan in "De Stal" waar we van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard verzorgen wij dan ook de catering, geheel naar jullie wensen. Neem contact op voor meer informatie over de locatie, catering en beschikbaarheid.

Neem contact op