Feesten en vergaderen bij De Molen

Verrassende vergader- en feestlocatie tussen Amsterdam en Hilversum

Heb je binnenkort wat te vieren? Een verjaardag, jubileum of huwelijk? Doet zich een meer zakelijk evenement of bijeenkomst zich eerdaags voor? Restaurant De Molen in Ankeveen is voor verschillende feesten en partijen de perfecte locatie. Ons partycentrum biedt de ruimte voor maximaal 120 personen. De pittoreske omgeving van het Hollandse landschap schept een prachtig decor. Door de centrale ligging tussen Amsterdam en Hilversum en de gratis parkeergelegenheid is De Molen ook goed bereikbaar.

Lees verder voor meer informatie over onze vergaderlocatie en trouwlocatie of neem direct contact op:

035 - 656 1459

Vergaderen in huiselijke sfeer

Een zakelijke bijeenkomst organiseren? Verruil een saai kantoorpand eens in voor een meer inspirerende omgeving: vergaderlocatie De Molen. De centrale ligging in Nederland - tussen Amsterdam en Hilversum - en de faciliteiten maken dit bij uitstek een geschikte plek voor een zakelijke meeting.

Wij hebben meerdere zalen. Eén vergaderzaal "De Hooiberg" biedt ruimte aan een gezelschap tot 10 personen en is van alle gemakken voorzien: comfortabele stoelen, bureau, eigen koffiemachine en presentatiehulpmiddelen. Daarnaast hebben we nog zaal "De Stal" die beter geschikt is voor bedrijfspresentaties, tot maximaal 60 personen. Ook deze zaal is voorzien van benodigde presentatie apparatuur, maar is slechts bepekt beschikbaar, omdat het restaurant ook in deze zaal gevestigd is. Reserveer nu de vergaderlocatie van De Molen in Ankeveen.  Meer informatie over de faciliteiten en mogelijkheden? Neem contact op, bel 035 - 656 1459.

Reserveer direct

Trouwerij op bijzondere locatie

Ga je binnenkort trouwen en zoek je een bijzondere plek voor deze bijzondere dag? Restaurant De Molen is de ultieme feestlocatie voor jullie trouwerij. Geef elkaar het ja-woorden vier met jouw gasten  jullie liefdesgeluk.

Trouwen kan bij ons tegenwoordig ook buiten in de boomgaard, onder de wieken van de molen. Uiteraard verzorgen wij dan ook de catering, geheel naar jullie wensen. Neem contact op voor meer informatie over de locatie, catering en beschikbaarheid.

Neem contact op