Feesten en vergaderen bij Restaurant De Molen

Een verrassende feestlocatie tussen Amsterdam en Hilversum

Heb jij binnenkort wat te vieren en ben je op zoek naar een leuke locatie voor een bruiloft of verjaardag, dan is ons restaurant de perfecte locatie voor jouw feest. Ook voor een jubileum, bedrijfsfeest of enig ander feest ben je hier van harte welkom. De pittoreske omgeving van het Hollandse landschap schept een prachtig decor. Samen met de gezellige inrichting van ons partycentrum, ons vriendelijke personeel en uitgebreide menukaart vormt onze feestlocatie de perfecte formule voor verschillende feesten. We hebben ruimte voor maximaal 120 personen, maar dankzij onze knusse indeling is de locatie ook geschikt voor kleinere groepen die hier bovendien gratis kunnen parkeren.


Restaurant De Molen ligt op een centrale plek tussen Amsterdam en Hilversum. Maar de drukte van deze steden laat je hier achter je terwijl je samen met jouw gezelschap geniet van de schilderachtige omgeving en een lekker hapje en drankje.


Neem voor meer informatie over onze ideale locatie voor bruiloften en verjaardagen contact met ons op.

Neem contact op

Trouwen op een bijzondere locatie

Ben jij op zoek naar een bijzondere trouwlocatie voor jouw speciale dag? Restaurant De Molen is hier de ultieme feestlocatie voor. Geef elkaar op deze unieke locatie het ja-woord en deel jullie liefdesgeluk met al jullie gasten. Als mooie herinnering kun je de trouwfoto’s voor de oude molen maken.


Met mooi weer kun je ook buiten trouwen in de boomgaard. Onder de wieken van de molen verzorgen wij een geheel op maat gemaakte catering voor een onvergetelijke dag. Voor meer informatie over de locatie, catering en beschikbaarheid kun je contact met ons opnemen.